Iklan Pelik

Mereka yang pelik

Saturday, 6 August 2011

troli shopping pelik


Selain berfungsi sebagai tempat meletakkan barang ketika membeli-belah, apa lagi kegunaan troli shopping ye???

Jom tengok... dan sekiranya anda rasa anda tergolong di dalam golongan yang pelik, anda bolehlah mencuba.



Troli shopping boleh dijadikan sebagai tempat untuk memanggang makanan. Macam ni, tak perlulah anda membeli set BBQ.



Adalah tidak patut sekiranya ibu bapa menjadikan troli shopping sebagai tempat meletakkan anak-anak ketika membeli belah.



Troli shopping jugak boleh dijadikan sebagai jaring untuk bermain bola keranjang.



Lagi contoh penggunaan troli shopping oleh ibu bapa bermasalah.



Lagi troli shopping dijadikan sebagai alat untuk memasak.




Orang pelik menjadikan troli shopping sebagai tempat tidur.




Dan troli shopping juga boleh menyebabkan kemalangan.


Oleh itu, berhati-hatilah dengan troli shopping. Ingatlah orang yang tersayang.



6 comments:

  1. Salam kenal , singgah dan follow sini jemput ke belog saya..

    ReplyDelete
  2. @amy syaquena: salam kenal... akan melawat ke blog anda. terima kasih... :)

    ReplyDelete
  3. kdg2 kanak2 sndr yg suke duk dlm troli...

    ReplyDelete
  4. @si kecik awyyn teletubbies: yup2... macam2 benda pelik boleh jadi dari troli je. dan kadang2 rasa macam kreatif semuanya...


    @niesa: hehehe... kanak2 tu memang pelik...

    ReplyDelete

Iklan Pelik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...