Iklan Pelik

Mereka yang pelik

Thursday, 4 August 2011

nak mandi pun kena pelik


Kat sini aku nak tunjuk ada beberapa peralatan kat bilik mandi yang boleh dikatakan pelik. kalau dah namanya pelik, nak mandi pun kena pelik kan.


itu adalah hidung dan di dalam hidung itu adalah sabun. sekali tengok mungkin nampak macam hingus kan. Rupa-rupanya ia hanyalah a cool Nose Gel Dispenser.

pada sesiapa yang rajin menanyi semasa mandi, bolehlah gunakan Shower Sponge Microphone ni. Sambil mandi dan sambil menyanyi dengan cara yang betul.

ni pulak shower yang berwarna-warna. Warnanya akan bertukar mengikut suhu air yang keluar. Bila air yang keluar dari shower tu sejuk, maka warna birulah air anda. Bila air yang keluar dari shower tu panas, maka warna merahlah air anda.

Ini untuk pengemar iPod yang tak boleh berpisah dengan iPodnya walaupun nak ke toilet. Dilengkapi dengan tempat letak iPod, charger, player dan juga tisu tandas. Bergembiralah....

Last but not least, si pelik ni mesti jugak nak ada unsur-unsur seram, ngeri dan mengerunkan. Inilah Blood Bath Shower Curtain. Tak pasal-pasal polis datang rumah anda kalau ada orang ternampak curtain ni.Kalau setakat mandi macam P Ramlee, takde maknanya semua ini.


8 comments:

 1. hahaha.....memang pelik..
  pelik tapi benar....

  ReplyDelete
 2. @puteri bintang: pelik... pelik...

  ReplyDelete
 3. shower gel aka hingus...mcm2

  ReplyDelete
 4. aduhai..yg mic tu siap letak dlm bekas lg..sbar jela..hehe.. ^^

  ReplyDelete
 5. @niesa: tengok sekali macam geli pon ada kan?


  @princess nusy: hahaha... sambil nyanyi sambil gosok badan... pelik2...

  ReplyDelete
 6. Blogger indonesia berkunjung

  tipsnya membantu sobb

  http://trikaja.blogspot.com

  ReplyDelete

Iklan Pelik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...