Iklan Pelik

Mereka yang pelik

Saturday, 27 August 2011

tali leher pelik


Tali leher atau dalam bahasa orang putihnya tie, digunakan untuk menambahkan ke-formal-an seseorang. Tapi kalau si pelik pakai tie dah tak nampak formal pun.

Jom tengok tali leher pelik-pelik.





TALI LEHER TEKA SILANG KATA



Sambil-sambil tunggu giliran untuk masuk bilik interview, bolehlah si pelik mengisi masa dengan jawab teka silang kata yang ada kat tali leher ni.




TALI LEHER MAKANAN


Disyorkan pakai tali leher ni masa nak interview kerja kat kedai makan. 



TALI LEHER KEYBOARD


Orang rasa ini pelik?? Tapi aku rasa ini sangat cool.



TALI LEHER AIS KRIM


BERHATI-HATI! Mungkin akan ada kanak-kanak yang akan menarik tali leher anda ini sekuat hati.



TALI LEHER GAME

 

Okeh... kami taw anda giler dengan game-game ini.




P/S: Maaf zahir dan batin kerana sudah lama tidak mengupdate blog atas sebab masalah-masalah yang tidak dapat dielakkan.


1 comment:

  1. ade ker org na pakai tali leher camni ? hehe

    ReplyDelete

Iklan Pelik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...