Iklan Pelik

Mereka yang pelik

Wednesday, 17 August 2011

nak tido pun kena pelik


orang pelik ni nak tido pun kena pelik. Tido pun guna bantal pelik. Jom tengok bantal-bantal orang pelik.

Bantal Berdarah


Bagi si pelik yang nak tido ala-ala mati kena bunuh, bolehlah tido guna "Bantal Berdarah" ni. Confirm anda tido mati!



Bantal Putus Cinta


Bagi anda yang sedang kecewa dan putus cinta sehinggakan anda tak boleh berhenti menangis walaupun waktu nak tido, anda bolehlah guna bantal ni. Dilengkapi tisu untuk mengelakkan hingus anda memenuhi bantal tersebut.


Bantal Berlonceng


Ni pulak untuk si pelik yang liat nak bangun tido walaupun dah macam-macam jam lonceng dia berbunyi...ada bunyi ayam lah, itik lah, kambing lah. Memang menyakitkan hati jiran-jiran yang mendengarnya. So, digalakkan anda menggunakan "Bantal Berlonceng" ni kerana jam lonceng anda adalah bantal anda. Kalau tak bangun jugak tak taw lah nak cakap apa.



Bantal Awek


Kenapa pakcik tua yang jadi model untuk bantal ni??? okehh... ini adalah bantal seakan-akan peha perempuan. Untuk lelaki-lelaki yang terasa nak tido di atas peha seorang perempuan tapi tak nak buat dosa, gunalah bantal ini.


Bantal Buku


Untuk anda yang bajet kuat study... sebenarnya kuat stido, amat sesuai anda menggunakan bantal ni di waktu tengah malam. Confirm mak dan ayah anda puji anda kuat study dan kalau anda bernasib baik, esoknya anda akan dibawa bercuti dan enjoy!!


Bantal Batu


Selesa! Tapi orang yang melihatnya mesti kata anda pelik sebab tido di atas batu yang keras.



Bantal Pakwe


Bantal ni sesuai untuk anda yang rindukan pakwe-pakwe anda tapi tak berani nak potong badan mereka untuk di bawa balik. Bantal seakan-akan separuh badan lelaki ini akan memberi keselesaan sewaktu anda tido.




P/S: Tido lena, mimpi indah...

27 comments:

  1. Memang pelik lah der. hhehe
    nak bantal pokok kelapa lak..

    ReplyDelete
  2. hahaha... jadi pelik la gitu...

    ReplyDelete
  3. hahahhaha, sihitam suka, best2....mcm2 bantal yang ada

    ReplyDelete
  4. muahaha , pes time tgk bntal pelik cenggini !

    ReplyDelete
  5. @si hitam: suka jgk... dapat bantal terus tido.

    @eiyna: hehe... bantal pelik untuk si pelik..

    ReplyDelete
  6. bantal awek dgn bantal pakwe pon ade....mcm2.

    ReplyDelete
  7. ahaha...sbar jela..trgelak sorg2 bace entry nyh..hehe..mmg pelik.. =)

    ReplyDelete
  8. post yg menarik..ade jugak bntal2 cmtu eh..

    ReplyDelete
  9. huhu. in reality sy nk bantal tisu tu dgn bantal pakwe. hakhak.

    ReplyDelete
  10. semua pelik. mcm best ja bantal batu tu kan. haha ;)

    ReplyDelete
  11. @niesa: macam2 ada...

    @princess nusy: hehehe... nanti orang nampak awak gelak sorg2, orang kata awak pelik...

    ReplyDelete
  12. @en. doktor: :) macam2 benda pelik kat dunia ni.. bantal pun boleh jadi pelik...

    @si Bella: aik... macam putus cinta je nak bantal tu... hehehe...

    @safwani: yup2... tengok budak2 tu tido kat situ macam best je...

    ReplyDelete
  13. uishh, mcm2 bantal ada rupanya. mcm nak try 1 ja. hehe ;)

    ReplyDelete
  14. @safwani: hehe... dapat satu confirm tido lena giler...

    ReplyDelete
  15. haha. jom kita dptkan 1 bantal mcm ni.tido xbgun dah. heee ;>

    ReplyDelete
  16. @safwani: jom2... kita yang jadi si pelik ituu...

    ReplyDelete
  17. wow...bantal putus cinta pun ada..

    terbaikkk..!

    ReplyDelete
  18. tido atas bantal busuk lagi best.hehe

    ReplyDelete
  19. ya allah!!! hahaha bantal awek tu tak leh belah!!!! i suka bantal pakweeeeee tuhhhhhh weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  20. waah!! kt mana boleh cari bantal yg ada tisu n bantal pakwe tu ek? wakakkaa.. naakk.. fuh.. *gatalnya aku*

    yang buku tu macam betol jee..

    ReplyDelete
  21. @sekamar rindu: hehehe... bantal putus cinta tu utk elak air mata ngan hingus kena kat bantal...


    @si para para: bantal busuk awak rupa cam mana ek? hehe..

    ReplyDelete
  22. @syark: hahaha... yang perempuan mesti la nak bantal pakweeeeeeee.....


    @dalin: bantal putus cinta n bantal pakwe tu ramai betul yang nak... hehehe... hot stuff. kalau jual bole laku ni...

    dah biasa sangat student tetido atas buku, lebih elok jadikan tros bantal rupa buku. tak sakit kepala... hehehe...

    ReplyDelete
  23. haha. seronok pulak tengok benda2 pelik dalam blog ni. thanx share awak. ^^

    ReplyDelete
  24. ngeri ngat aih tgk bantal2 tuh..huhu

    ReplyDelete
  25. @shaliza khairi: welcome... mekasih sbb sudi baca apa yang ada kat sini... :)


    @hanem: hehehe... bantal berdarah tu yang paling ngeri kan...

    ReplyDelete
  26. im here ..

    hehe ..
    suke bantal yg mcm batu tu .. ekstrem sikit.

    wahaha

    ReplyDelete

Iklan Pelik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...